28 лютого в мережі з'явилося друге звернення групування Anonymous, попередили, що завдадуть удару по грошах росіян.

У зверненні Anonymous звинуватив росіян у тому, що вони не змінюють свою владу. Дійшло до того, що на мирну країну їхній президент пішов війною.

"Вітаємо вас, громадяни Російської Федерації. Це повідомлення від Anonymous. Ми довго стежимо за ситуацією в Україні. Як російські солдати вбивають мирних жителів. Ми будемо діяти рішуче і нещадно щодо громадян Росії. Ви не хочете змінювати владу, ви не хочете виходити на мітинги і не захищаєте свої права. Значить, ви заодно з кривавою владою Путіна", - зазначили у повідомленні.

Під час оголошення, за спиною Anonymous, були показані кадри зняті українцями - результат харківського обстрілу, з ракетними снарядами в будинках, дорогах, людях...

Популярні новини зараз

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Хакери заявили, що підготувала "спеціальну операцію".

"Ваш уряд готується використовувати ваші гроші для знищення великої країни. Ми цього не допустимо! Громадяни Росії. 3 березня 2022 року з вашого банківського рахунку будуть списані всі гроші та перераховані на користь Збройних сил України. Також реалізовується масштабна кібер - атака на інфраструктуру РФ."

Anonymous заявили, що їхні дії вже завдали величезної шкоди Росії. Але це буде наймасштабніша операція за всю історію світу.

"У вас є три дні, щоб вивести всі кошти з рахунків ваших банків, в іншому випадку ви залишитеся без грошей. Ми - не бандити, як президент Путін. Ми не починали цю війну. Ми лише хочемо відновити справедливість. Ми хочемо відновити справедливість у світі. Ми Anonymous. Ми легіон. Чекайте нас."

Пізніше, стало відомо, що справжні Anonymous спростували цю інформацію.

Нагадаємо, раніше Штаб ООС попередив про імовірні перебої мобільного зв'язку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Алла Мазур з гордістю заявила, що українці вміють захищатися.

Також "Знай.ua" писав, що українцям показали успішне знищення російського "Бука" в лісах.