Володимир Зеленський чекає будь-яких іноземців для допомоги та боротьба з агресором, на період воєнного стану введено безвізовий режим.

24 лютого Росія оголосила війну Україні. Російські війська, які були скупчені ще з листопада минулого року на кордонах з Україною, увірвались в нашу країну та стали обстрілювати не лише воєнні об'єкти, але й мирних мешканців. Варто зазначити, що чисельність війська оцінювалося у близько 190 тисяч осіб.

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про тимчасове впровадження тимчасового безвізового режиму для іноземців, охочих вступити в Інтернаціональний легіон оборони України з 1 березня 2022 року.

Це сталося на 5 день війни. У день коли відбулися мирні перемовини, та найбільше постраждало від обстрілів місто Харків.

Популярні новини зараз

Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників

Показати ще

"У зв'язку зі збройною агресією Російської Федерації проти України постановляю запровадити з 1 березня 2022 року тимчасово - на період дії воєнного стану до прийняття президентом України відповідного рішення - безвізовий режим в'їзду до України для громадян іноземних держав, які бажають вступити до Інтернаціонального легіону оборони України", - ідеться в документі.

Указ набуває чинності з дня його оприлюднення - 1 березня.

Така можливість діятиме не для всіх іноземців. Зокрема, громадяни держави, визнаної державою-агресором, не зможуть потрапити до України таким способом.

Нагадаємо, раніше Штаб ООС попередив про імовірні перебої мобільного зв'язку, через дії загарбників.

Як повідомляв портал "Знай.ua", незвичайна сім'я віджала у росіян танк. MELOVIN поділився "шедевром"

Також "Знай.ua" писав, що жителі Бердянська вийшли на мітинг проти російських військових.