Головнокомандувач Збройних сил України висловився про втрати Російської Федерації у війні, яку вони почали проти нашої країни. Не були готові до такої відсічі.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Facebook, де регулярно з'являються найактуальніші новини про вторгнення Росії в Україну.

Через практично тиждень після вторгнення вага світ бачить, як держава-агресор Російська Федерація веде війну проти України, і при цьому використовує дальню, а також оперативно-тактичну авіацію із застосуванням озброєнь.

При цьому, як і очікувалося, всі заяви про те, що цивільне населення чіпати не будуть виявилися брехнею. У прицілі ворожих військ мирні міста і їх жителі, і все для того, щоб насіяти паніку.

Збройні Сили України дали таку відсіч російським військам, що для продовження наступу вони змушені проводити мобілізацію, щоб сформувати резерв. Ворог втратив тактичну ініціативу, і тому знизив темпи свого просування. План захопити країну за два дні не вдався.

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Сьогодні під час наполегливих боїв на Чорнобильському напрямку отримав поранення начальник штабу 36 армії (Улан-Уде) Східного військового округу. У Сіверському районі загинув (за іншими даними, отримав поранення) командир 11 окремої десантно-штурмової бригади (Улан-Уде) Повітряно-десантних військ ЗС РФ" - йдеться в повідомленні під постом.

Зараз у російських окупантів є два варіанти. Їх або знищать, або ж він здадуться самі. Українці на своїй землі, і захищатимуть кожен шматочок до останнього.

Нагадаємо, що нічний обстріл Житомира: від російських ракет постраждав пологовий будинок, знищені приватні будинки, є жертви

Раніше повідомлялося, що в Росії в автозаки "запакували" навіть маленьких дітей: хотіли миру в Україні

Також, Володимир Зеленський зізнався, що українці боротимуться до кінця життя.