Стало відомо про справжнє диво, яке сталося в місті Маріуполь. Український паспорт врятував життя звичайному підлітку.

Новий пост з'явився на офіційному акаунті телеканалу "Україна". Українці звикли бачити там анонси розважальних шоу, але, зараз ми живемо в новій реальності, і всі новини пов'язані з вторгненням Російської Федерації на територію України.

Цього разу в пості з'явилася фотографія паспорта України, в який потрапив снаряд. Саме цей документ врятував життя 16-річному підлітку.

"ЧУДО! Український паспорт врятував життя 16-річному хлопцеві. У документі застряг шматок шрапнеля. Зараз молоду людину прооперували. Бажаємо якнайшвидшого одужання українцю💙 💛" - йдеться в повідомленні під постом.

На щастя, судячи з усього, життю хлопця більше нічого не загрожує, і він буде жити. Потрібно лише трохи часу для того, щоб відновитися.

Популярні новини зараз

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

У коментарях користувачі почали надавати свою моральну підтримку українцю:

"Навіть український паспорт рятує українця, Ангел Хранитель уберіг . Дай бог йому здоров'я😢";

"👏👏👏👏👏👏👏👏🔥🔥🔥🔥🔥";

"Світ Україні🙏 🙏 🙏".

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що вже практично тиждень в Україні триває повномасштабна війна, яку підло почала проти нас Російська Федерація.

Вони планували взяти великі міста всього за два дні, але, план провалився, адже ЗСУ дали сильну відсіч їхнім військам, і вони деморалізовані.

Нагадаємо, що крах російських військ: Головнокомандувач ЗСУ відзвітував про чергову поразку РФ-змушені здатися або загинути

Раніше повідомлялося, що нічний обстріл Житомира: від російських ракет постраждав пологовий будинок, знищені приватні будинки, є жертви

Також, в Росії в автозаки "запакували" навіть маленьких дітей: хотіли миру в Україні