Химерне цуценя бульдогу, що народилося з зеленим хутром, кинло виклик очікуванням після того, як його власники побоювалися, що воно народилося мертвим, і деякі кажуть, що його слід назвати на честь дружини Шрека.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Бульдога проголосили "чудо-матір'ю" після того, як вона народила яскраво-зелене цуценя.

Тревор і Одра Мошер, власники собаки Фрейя, відразу ж побоювалися найгіршого для її нового цуценя, вважаючи, що його незвичайний колір означає, що воно була мертвонародженим.

Але, на їх величезний подив, крихітна щеня-дівчинка з посліду з восьми цуценят, що народилися в Канаді, майже відразу почала рухатися і з тих пір процвітає.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Вона почала життя без будь-яких серйозних проблем зі здоров'ям, а її зелений відтінок пояснюється незвичайним процесом в утробі матері.

Зелене щеня

Описуючи момент їх шокуючого відкриття, Тревор розповів Global News: "Ми почали витирати її і помітили, що воно зелене, і тут же знову подумали, що щось не так. Отже, ми погуглили: "Моє щеня зелене, що сталося?". І, мабуть, це дуже рідкісне явище, і таке траплялося кілька разів по всьому світу".

Вона народилася оточена чорним мішком, на відміну від усіх її братів і сестер, які всі були знайдені в напівпрозорих мішечках.

Вважається, що рідкісне знебарвлення її хутра відбувається через зеленого пігменту, виявленого в жовчі всередині мішка.

Тревор сказав, що він був "вражений" цією рідкісною подією, і йому "дуже пощастило, що він став свідком цього і став його частиною", розповівши, що зараз він працює зі своєю дружиною над тим, щоб придумати ім'я для особливого цуценя.

Зелене щеня

Поточні фаворити, запропоновані друзями на Facebook, включають Фіону на честь коханої принцеси Шрека, а також Васабі, Халкетт і Фісташка.

На жаль, очікується, що її хутро придбає нормальний колір, коли вона стане старше.

Доктор Бронвін Крейн, ветеринарний фахівець з репродукції з Атлантичного ветеринарного коледжу при університеті острова Принца Едуарда в Канаді, сказав, що, на його думку, ймовірність того, що собака народиться зеленою, становить менше однієї на 10 000.