Сьомий день триває жорстка війна, у якій ворог намагається нищити все на своєму шляху. У день других переговорів стало відомо, що в Мінську знаходиться експрезидент-втікач Янукович.

За даними розвідки, повідомляють ЗМІ, у Мінську знаходиться "туз в рукаві" очільника країни агресора Путіна - втікач Янукович. Нібито, його "готують" для ролі нового президента України. Радник ОП Михайло Подоляк прокоментував цю новину, та назвав історію з Януковичем "феєричною".

Янукович, Youtube

На думку Подоляка тут є кілька аспектів, і один з них, це те, що ворог абсолютно далекий до того, які в Україні панують настрої, тому приймає неадекватні рішення.

"З цього ж ряду - пропагандистські розповіді про "масову зустріч російських танків квітами". Насправді жодних, навіть поодиноких "зустрічей" немає - лише ненависть, найжорстокіше знищення цих танків і навіть масові спроби зупинити бронетехніку своїми тілами", - сказав Подоляк.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

У Кремлі, на думку Подоляка вважали, що спротиву не буде, а до загарбників поставляться по-доброму.

"Другий аспект цієї дивної історії полягає в тому, що Янукович - це ж абсолютний "політичний труп". Настільки давній аутсайдер з токсичною репутацією, що згадка його прізвища звучить навіть якось зухвало. Точно спровокує тільки ще більший опір", - зазначив Подоляк.

Нагадаємо, раніше українські військові на сьомий день війни перейшли в наступ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олександр Пономарьов поділився важливими порадами щодо порятунку людини та як зупинити кровотечу.

Також "Знай.ua" писав, що у Росії нікому більше воювати проти України - в полон здалися курсанти.