У Росії вже в багатьох школах вчителі почали вести з дітьми роз'яснювальні бесіди щодо війни РФ проти України. Дітей закликають мовчати, і навіть не ділиться один з одним новинами про війну в соціальних мережах.

У мережі опублікували аудіозапис розмови вчительки зі школярами.
На аудіозаписі можна почути, як вчителька розповідає дітям про те, що багатьох в Росії вже посадили через те, що вони вигукували "Слава Україні" або ж просто ділилися новинами про війну РФ проти України.

"Ви несете повну кримінальну відповідальність. Ніхто церемониться не буде. Ніхто не буде з'ясовувати, пожартував, не пожартував, попросили не попросили. Закриють, і навіть не запитають прізвища. Подивіться свої соцмережі, подивіться, що ви ставите на аватарки. Подивіться, що ви постите. Ви вже знаєте, що деяких людей посадили, просто за те, що вони поділилися новиною. І навіть не у себе на стіні, а відправив другу. Здають свої ж", - зазначила вчителька.

Школа, фото: скріншот з відео

Вчителька в РФ закликала школярів стежити за своїми діями, адже за ними стежать ФСБшники. Також вчителька розповіла, що багато вчителів ходять засмучені через те, що не знають, де їхні чоловіки або сини.

"Вчителі половина ходять без обличчя, реально без обличчя, тому що вони не знають, де чоловіки, де сини. Я не розумію, що вони дійсно там, де вбивають цивільне населення, мирне населення. І ми з вами прекрасно розуміємо, що це не цивільні стріляють. Я не хочу, щоб когось з мого класу відвезли ФСБшники, це не весело", зазначила вона.

Нагадавши, українські військові на сьомий день війни перейшли в наступ: "Бригада просунулася на околиці Горлівки"

Популярні новини зараз

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Показати ще

Раніше Знай писав, другий раунд переговорів України з Росією — скоро почнуться, подробиці. Незабаром 2 березня стартує другий тур переговорів між Україною і РФ

Також Знай повідомляв, Андрій Ярмоленко закликав російських футболістів не мовчати про війну в Україні: "Г * внюки, покажіть яйця"