Українські військовослужбовці продовжують давати відсіч російським окупантам. Ворог почав все частіше здаватися в полон, адже закінчується Провізія і паливо. Так, telegram-канал "Всевидюче ОКО" опублікував відео з новою "порцією" полонених окупантів.

ЗСУ дають гідну відсіч окупаційним військам РФ і дають шанс здатися в полон. До російських військових, які наважуються скласти зброю ставляться добре, надають їжу і більше того відпускають додому, але за умови, що їх особисто заберуть матері.

Полонений російський солдат. Фото: скрін з відео

Так, з'явилося відео з російськими військовими, які самі здалися в полон. В черговий раз можна побачити гуманність українських військових. Незважаючи на те, що окупанти прийшли в Україну вбивати людей і бомбити міста, наші воїни надали їм їжу. У свою чергу військові розповіли звідки вони, як заходили на територію України.
Один з полонених висловив бажання передати рідним кілька слів. Він заявив, що Уряд РФ їх зрадив і порекомендував матерям не відправляти синів на забій в Україну.
Раніше Знай писав, ЗСУ зрівняли з землею командний пункт окупантів під Чорнобилем: ворожий командир боягузливо втік. Нова перемога ВСУ. Українські захисники знищили ворожий командний пункт.
Також ми писали, у Бучі ЗСУ знищили цілу колону російської техніки - тепер бронемашини і танки у "вічному заторі". Прорватися ворогові не вдалося - українська артилерія зупинила колону посеред міста.
Нагадаємо, "вперше в ситуації війни": Європейський суд з прав людини виніс рішення на користь України, заяву МЗС.