В Україні вже 7-й день триває повномасштабна війна, яку розпочав президент РФ Володимир Путін. Кремль сподівався захопити Україну за пару днів, але план з тріском провалився. Так, в мережі з'явилася фейкова інформація нібито окупанти активно просуваються вглиб країни, пише telegram-канал "Алгоритм".

Російські окупанти програють війну, яку самі ж почали. Українські захисники показали справжню стійкість. Відсіч дають не тільки військові, а й мирні люди. У зв'язку з цим окупанти намагаються хоч як вплинути на дух українців і поширюють фейки.

Карта. Фото: telegram

Карта. Фото: telegram

Так, окупанти почали поширювати карту, яка показує що нібито значна території України знаходяться під контролем загарбників. Українців закликають не вірити фейкам і завжди перевіряти інформацію. Насправді російські війська не контролюють тили і значну частину території, що просунулася.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще
Раніше Знай писав, російські загарбники в страху перед ЗСУ біжать навіть без штанів: залишають не тільки військову техніку. Російські окупанти кидають на дорогах не тільки техніку, а й свої штани. Не очікували такої відсічі від ЗСУ.
Також ми писали Володимир Зелеський призначив нових голів Одеської та Черкаської областей - що про них відомо. Дві українські області отримали нових голів. Рішення особисто прийняв президент Володимир Зеленський.
Нагадаємо, ЗСУ відсунули ворожі війська до кордону, а також захопили новеньку техніку: "Недовго залишилося". ЗСУ вдалося захопити відразу шість нових ворожих танків, а також відсунути окупантів до кордону.