У соціальній мережі розмістили інформацію, в якій повідомляється про жорсткі санкції для Російської Федерації. Через те, що Володимир Путін пішов війною в Україну, практично всі світові лідери відвернулися від Росії і закрили свої поставки і виробництва в країні агресора.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі "Харків LIVE"

На превеликий жаль, 24 лютого на території України почалася війна. Росія, яка раніше називала нас братнім народом, напала на мирне населення в Україні.

Володимир Путін довгими роками "зомбував" населення Росії, розповідаючи про те, що в Україні процвітає нацизм, хоча, насправді, все навпаки. Вже багато країн світу називають Путіна Гітлером і всіма силами підтримують Україну.

Є відомості, що багато лідерів на світовому ринку відмовилися співпрацювати з Росією і позакривали там свої магазини і імпорт. Вже звичайні жителі Росії не побачать магазини одягу світових брендів і автосалони з іномарками. Apple, Adidas, Amazon, BMW, Coca Cola та інші всілякі гіганти наклали жорсткі санкції проти Росії. Disney скасував всі фільми для Росії, також порно сайт Pornhub заборонив контент для російських громадян. FIFA заявив, що Росія більше не гратиме у футбол, а Євробачення виключило агресора від участі.

Популярні новини зараз

Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Показати ще

Важливо відзначити, що все, про що говорилося трохи вище – маленька щіпка тих санкцій, які вже працюють проти жорстокого і жахливого агресора Путіна, який всіма силами продовжує «зомбувати» свій народ.

Нагадаємо, що петиція НАТО набрала мільйони голосів проти Росії.