Після повномасштабного вторгнення Росії на територію України, українці щодня демонструють силу та незламність духу. Багато наших громадян навіть під обстрілами продовжують виконувати свою роботу, а деякі навіть створюють нові сім'ї.

Телеканал "Україна" розповів про пару нацгвардійців, які побралися під час війти Росії проти України.

Закохані нацгвардійці влаштували весілля на Рівненщині. Там у забарикадованій міській раді вони присяглися любити та бути вірними один одному.

Пара одружилася під час війни, фото: Нацгвардія


"Війні не здолати кохання. На Рівненщині побралися нацгвардійці. В забарикадованій міськраді вони присягли на вірність одне одному і пішли далі захищати Батьківщину! Гірко 🥂", - сказано у повідомленні.

Пара навіть поділилася першим спільним фото у статусі чоловіка та дружини. На знімку закохані позували на фоні міської ради у барикадах. Традиційного костюма та білої сукні наречені не мали, однак це не завадило їм відчути справжнє щастя у момент створення нової української родини.

Весілля нацгвардійців виявилося не єдиним у цей непростий для українців час, адже в Авангарді під Одесою молодята теж зареєстрували шлюб у бомбосховищі, повідомляє "УП".

Шлюб у бомбосховищі, фото: УП / Телеграм

Популярні новини зараз

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще
Нагадаємо, Тіна Кароль зізналася в героїзмі українців, які відновили Софію Київську під час війни: "Символ миру". Н Софії Київській вдалося встановити хрест, який впав у січні
Раніше Знай писав, "це не армія – це звичайні боягузи": Міністр оборони Олексій Резніков запевнив, що мужність ЗСУ зламала ворога. Олексій Резніков подякував українцям, які мужньо захищають Україну протягом тижня
Також Знай повідомляв, російські окупанти запустили новий фейк: показують карту з частково завойованою Україною. Окупанти всіма силами намагаються підірвати дух українців, але все марно