СБУ та "Укрзалізниця" організували евакуацію мирного населення з Ірпеня та прилеглих до міста територій. Відзначається, що вдалося врятувати 1000 жінок і дітей. Про це пише пресслужба компанії в telegram.
В Україні вже 8-й день триває кровопролитна війна, яку розпочала Росія. В першу чергу від російських агресорів страждає мирне населення, оскільки окупанти ведуть вогонь по будинках і навіть просто розстрілюють людей. У зв'язку з цим багато евакуюються, особливо зі столиці та прилеглих територій.

Укрзалізниця, фото: скріншот з відео

Так, за даними "Укрзалізниці" з Ірпеня та прилеглих до міста територій евакуйовано залізницею понад 1000 жінок і дітей. Врятувати їх вдалося завдяки злагодженим діям СБУ та"Укрзалізниці". У компанії відзначили, що на цьому зупинятися не мають наміру і продовжать рятувати мирне населення від загарбників.

Скрін telegram

"З Ірпеня та прилеглих до міста територій евакуйовано залізницею понад 1000 жінок і дітей. Було організовано кілька рейсів, у тому числі один з Ірпеня, другий – з Біличів. В даний час жінки і діти знаходяться в безпечному місці. Операцію провели Головне управління Служби безпеки в Києві та Київській області та АТ "Укрзалізниця". Укрзалізниця і далі в тандемі з правоохоронцями буде проводити евакуацію з найнебезпечніших точок", - йдеться в повідомленні.

Раніше Знай писав, три літаки, два вертольоти, колона броньованої техніки: ЗСУ вправно розправилися з російськими військами - ті й оком не блимнули.

Також ми писали, Володимир Зеленський повідомив, що Росія втратила майже 9 тисяч військових за тиждень: "Отримають люту відсіч, ми свого не віддамо".

Нагадаємо, ЗСУ зрівняли з землею командний пункт окупантів під Чорнобилем: ворожий командир боягузливо втік.

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще