Президент України Володимир Зеленський захоплює стійкістю весь світ, адже він вже 8-й день перебуває в Києві і керує обороною країни. Своє захоплення українським лідером висловив і генеральний директор компанії Baykar Defence Халук Байрактар у соцмережі facebook.

В Україні вже більше тижня триває війна з Російською Федерацією, яка підло завдала ракетних ударів по всій території країни о 4 годині ранку. Росія планувала взяти Київ і всю країну за кілька днів, але плани Кремля з тріском провалилися.

Володимир Зеленський. Фото: скріншот youtube

Президент України Володимир Зеленський відмовився від евакуації і залишився в рідній країні, щоб захищати її від загарбників. Тепер гарант приклад для наслідування для багатьох світових лідерів. Так, стійкістю президента захопився і генеральний директор компанії Baykar Defence Халук Байрактар. Він створив ті самі безпілотники, які так допомагають українським захисникам у боротьбі з російськими окупантами.

Скрін facebook

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

"Пишаюся, що мені випала честь познайомитися з такою хороброю людиною, як ви...",- написав він і опублікував спільний знімок із Зеленським.

Раніше Знай писав, російські військові готують "мобілізованих з ЛДНР" для спроби захоплення Києва та Одеси: як "гарматне м'ясо".

Також ми писали, Укрзалізниця зробила евакуаційні рейси безкоштовними: будуть вивозити людей з гарячих точок, список маршрутів.

Нагадаємо, росіяни палять свої паспорти: голі жінки під посольством РФ вимагають зупинити війну Путіна. Жінки пройшли маршем до посольства Росії в Мадриді, Іспанія, на знак протесту проти вторгнення в Україну.