Російські окупанти намагаються захоплювати в Україні стратегічно важливі об'єкти, зокрема під прицілом противника опинилися АЕС. Глава Міненергетики Герман Галущенко заявив, що до Запорізької АЕС ворогові не дістатися, оскільки вона надійно охороняється. Про це повідомляє telegram-канал "ХК".

Російські окупанти вже більше тижня тероризують населення України. Вони ведуть вогонь не тільки по військовій інфраструктурі і ЗСУ, а й по мирному населенню, руйнуючи будинки і цілі ЖК. Деякі міста вже схожі на суцільні руїни.

Окупанти, Telegram

Також російські військові захоплюють стратегічно важливі об'єкти, зокрема АЕС. Наприклад, Чорнобильська АЕС знаходиться під їх контролем вже тиждень і всі співробітники станції в полоні. Також ворог намагається прорватися в Енергодар.

Скрін telegram

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Глава Міненергетики Герман Галущенко заявив, що до Запорізької АЕС ворогові не дістатися, так як Станція знаходиться під надійною охороною ЗСУ.

Раніше Знай писав, ЗСУ зрівняли з землею командний пункт окупантів під Чорнобилем: ворожий командир боягузливо втік. Нова перемога ВСУ. Українські захисники знищили ворожий командний пункт.
Також ми писали, у Бучі ЗСУ знищили цілу колону російської техніки - тепер бронемашини і танки у "вічному заторі". Прорватися ворогові не вдалося - українська артилерія зупинила колону посеред міста.
Нагадаємо, "вперше в ситуації війни": європейський суд з прав людини виніс рішення на користь України, заяву МЗС.