У соціальній мережі розмістили жахливі новини, в яких повідомляється, що російська армія зайшла в Запоріжжя і почала обстрілювати найбільшу в Європі АЕС.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "UKRAINE Now"

На превеликий жаль, 24 лютого близько 5 ранку РФ прийшла в Україну з війною. Вже більше тижня українські війська дають гідну відсіч російському окупанту, який бездушно бомбить мирне населення і знищує будинки невинних українців.

Цього разу вороги розстріляли найбільшу АЕС в Європі. Крім цього, після того, як вона загорілася, окупанти Путіна не підпускали рятувальників до неї, щоб загасити вогонь.

"Атака росіян на Запорізьку АЕС та пожежа там – головна тема європейської преси Французька газета Le Monde та німецьке видання Der Spiegel освітили на своїх головних сторінках напад окупантів з таким заголовком: «Російські війська атакують найбільшу АЕС у Європі». Дякуємо кожному, хто не мовчить та закликає зупинити російську війну проти України!",- підписаний пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Така жахлива новина швидко розлетілася по всьому світу і тепер всі знають, що Путін чинить, як терорист, віддаючи такі жахливі накази. Росія щодня бомбить мирне населення України, вбиваючи матерів, дітей і пенсіонерів.

Нагадаємо, що Андрій Шевченко звернувся до всього світу, розповівши про війну в Україні.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Володимир Зеленський в терміновому порядку звернувся до Європи.