ПриватБанк продовжує працювати, незважаючи на складну ситуацію в Україні через вторгнення Росії. Всі відділення працюватимуть у регіонах, де це можливо.

Про це повідомляє пресслужба "ПриватБанку".

Так, стало відомо, що відділення "ПриватБанку" працюватимуть і у вихідні. Повідомляється, що всі відділення будуть відкриті, де це можливо в період з 5 по 8 березня.

ПриватБанк. Фото: скріншот youtube

" 5-8 березня ПриватБанк працюватиме, наші відділення відкриються, де це можливо, і працюватимуть у скороченому режимі: з 10 до 13 години. Українська фінансова система і система електронних платежів НБУ працюватимуть у вихідні дні без обмежень", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Також у Приватбанку нагадали українцям, що вони можуть переказати гроші з карток "підтримка" та рахунків Бонус+ на потреби ЗСУ. Відомо, що на даний момент клієнти вже перерахували 1 752 971 994 гривні на армію України.

Крім того, на окремий рахунок, відкритий НБУ, вже почали надходити кошти на гуманітарну допомогу українцям, які постраждали від бойових дій. За першу добу на цей рахунок перераховано 6 824 205 гривень.

У "Приватбанку" також повідомили, що клієнти банку можуть знімати готівку з карт за кордоном. Для детальної інформації можна звернеться в контакт-центр за телефоном: +38 073 716 11 31

Нагадавши, бояться дізнатися правду: у Росії заблокували Facebook, Twitter і магазини додатків. У Росії продовжують блокувати сайти

Раніше Знай писав, більше 80% українців вірять в ЗСУ і впевнені в перемозі над російськими окупантами, дані соцопитування.

Також Знай повідомляв, Vodafone і Київстар перестали працювати в Херсонській області: в компаніях дали перший коментар