Вже 10-й день російські окупанти здійснюють розстріл мирних жителів України. Противник порушує всі можливі правила ведення війни і намагається деморалізувати українців, вбиваючи їх і знищуючи будинки. Глава РФ Володимир Путін вважається справжнім військовим злочинцем і його цілком реально посадити. Так вважає прокурор Нюрнберзького процесу.

Про це повідомляє Mirror.

В Україні триває війна, яку розпочав Володимир Путін. Російські військові завдають удару не тільки по військовій інфраструктурі, як заявляють в Кремлі, але і по мирних жителях, їх будинках, автомобілях. Ряд українських міст зараз схожі на руїни.

Володимир Путін. Фото: скріншот youtube

Злочини Путіна засуджують лідери багатьох країн і закликають його зупинити геноцид українців, вивести війська. За ті 10 днів, який армія РФ тероризує Україну назбиралося багато таємних ворожих документів і жахливих кадрів, і найжахливіше, щодня зростає кількість загиблих і поранених мирних жителів.

Скрін telegram

Президент РФ Володимир Путін може бути засуджений за злочини проти людства. Про це розповів 101-річний Бенджамін Ференц, який був прокурором на Нюрнберзькому процесі над керівниками нацистської Німеччини.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

За його словами, ті злочини, які скоює Кремль проти України, є ганьбою для всього людства. Володимир Путін може бути поміщений у в'язницю також, як і глава боснійських сербів Радован Караджич, засуджений за геноцид.

Таку можливість Ференц назвав "дуже реалістичною". Правда, потрібна рішучість для того, щоб це зробити.

Раніше Знай писав, Олексій Арестович наказує розвантажити дороги на заході України: "Тероборона проявляє черезмірне завзяття".

Також ми писали, знову в лавах ЗСУ: "кіборг" дві доби добирався з Брюсселя, щоб дати відсіч російським окупантам

Нагадавши, "скоро скажемо повертайтеся, загрози немає": Володимир Зеленський налаштував українців на світле майбутнє, РФ не вийшла на плановані рубежі