Генерал-майор Збройних сил України Микола Куклюк описав спорядження, з яким російські військові пішли воювати проти України.

Відповідний пост з'явився на його особистій сторінці у соціальній мережі фейсбук у середу, 9 березня.

Так, на своїй сторінці генерал-майор Микола Куклюк опублікував фото, на якому видно російських військових у їхньому професійному спорядженні. Український військовий не втримався, щоб не прокоментувати спорядження другої у світі армії.

Скріншот допису у фейсбук

Микола Куклюк красним слівцем описав одяг, взуття та екіпіровку російських окупантів. Також підмітив, що окупанти користуються спорядженням ще Другої світової війни.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

"Шоломи сталеві 1941 року, берці - "1000 шагов", підсумок для магазинів - "обнять и плакать", ремінь поясний польовий з бляхою радянською зіркою, ну і горшок щоб не всратись (в комплекті). Легендарна і непереможна армія ... Боятися всім!", - зазначив генерал-майор Збройних сил України Микола Куклюк.

Нагадаємо, чоловіки продовжують повертатися в Україну з Європи, щоб воювати за Батьківщину: 167 тисяч за 2 тижні війни. Українці продовжують повертатися в країну.

Раніше Знай писав, у Міноборони Росії зізналися, що строковики беруть участь у війні з Україною: вже захоплені в полон. Міноборони РФ визнало факт участі строковиків у війні проти України

Також Знай повідомляв, "одеса готується до оборони": один з головних символів міста обклали мішками з піском. Пам'ятник Дюку де Рішельє вже обкладений мішками