Після повномашабного вторгнення росії на територію України на бік нашої країни став буквально весь світ. Багато хто допомагає українському народу, як може, і закликає зупинити війну, яку розв'язала росія.

Так, стало відомо, що після перемоги Франкфуртського Айнтрахта на футбольне поле вибігли діти з українським прапором. Крім цього в руках вони тримали плакати з проханням зупинити президента РФ володимира путіна.

На футбольне поле вибігли діти, із закликом зупинити війну, скріншот

"Зупиніть путіна! Після перемоги Франкфуртського Айнтрахта на футбольне поле вибігли діти з українським прапором і написом "зупиніть Путіна", - сказано в повідомленні Телеграм-каналу " Спорт. Сьогодні".

На футбольне поле вибігли діти, із закликом зупинити війну, скріншот

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Тисячі вболівальників на стадіоні зустріли овацією сміливий перформанс двох маленьких хлопців, які просили зупинити війну в Україні.

Слід нагадати, що рано вранці 24 лютого росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України. Після цього президент Володимир Зеленський підписав указ про введення воєнного стану в Україні і наша країна почала героїчний опір ворогові.

Нагадавши, Марина Боржемська показала українцям, як зігріти м'язи в бомбосховищах: "щоб не захворіти". Марина Боржемська показала комплекс вправ, щоб зігрітися в бомбосховищі

Раніше Знай писав, Даніель Салем приготувався захищати Україну пліч-о-пліч з Віталієм Кімом: страшний сон російських окупантів

Також Знай повідомляв, Позитив "упакував" Путіна в пакет від АТБ:"Ти мене впізнаєш". Музикант розмістив карикатуру на Путіна, з NFT-колекції варіантів смерті російського диктатора