Леоні Файлдес, 34 роки, випила занадто багато склянок рожевого джину і порцій самбуки, коли вирішила замовити Uber в Україну з наміром допомогти у військових діях.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Мама, яка випила занадто багато, стверджує, що замовила таксі за 4500 фунтів стерлінгів в Україну? щоб "допомогти в боротьбі з російськими окупантами", але її врятувала недостатня сума на її банківському рахунку.

Леоні Файлдес відсвяткувала день народження своєї подруги в суботу (5 березня) і вже випила «кілька подвійних рожевих джинів і шотів самбуки», коли вони почали обговорювати російсько-українську війну.

Але незабаром рідка впевненість 34-річної дівчини змусила її замовити Uber, щоб допомогти українським військам у конфлікті.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Власник бізнесу з догляду за собаками стверджує, що її врятувала поїздка, яка, за оцінками, коштувала близько 4578 фунтів стерлінгів. Вона була відхилена через нестачу коштів на її банківському рахунку.

Леоні

Мама двох дітей з Уорслі, Великий Манчестер, стверджує, що у неї були «спогади» про свою ризиковану помилку, коли її банк викликав її на наступний ранок, запідозривши шахрайство, оскільки Uber намагався зняти гроші з її рахунку дев'ять разів.

Леоні сказала: "Я гуляла з одним з моїх друзів в Суїнтоні. Ми придумали розмову про війну в Україні. Це була розмова про війну. Мій хлопець в армії, і ми говорили про те, чи повинен він піти. Я сказала: "Якщо він піде, я піду з ним". Через занадто багато випивки ми намагалися зловити таксі додому. Ми сказали: "Нам потрібно взяти таксі і допомогти їм". Ми були відсутні близько чотирьох годин, тому я випила кілька подвійних рожевих джинів, досить багато шотів самбуки і пляшку просекко. Я думаю, що це могло збити мене з пантелику. Не знаю, що б я робила, якби Uber дозволив мені замовити його. Не думаю, що я б сіла, але ви не знаєте, після випивки, ми пішли далі. Це повинно було піти з мого рахунку, і я не знаю, де б я прокинулася. Після того, як ми це зробили, я не могла зловити таксі близько півтори години, поїхати в Україну, а не 10 хвилин по дорозі додому. Було всього близько 10.30, і мені довелося зателефонувати в кілька різних таксопарків, щоб зловити таксі. Я сіла близько 12". Мені 34 роки, мені краще знати. На наступний день я не пам'ятала, що робила це. Я подумала: "Боже мій. Я прокинулася від того, що мій банк дзвонить мені, думаючи, що моя карта була використана шахрайським шляхом. Uber дев'ять разів намагався зняти платіж з мого рахунку. Вони були дуже рішучі. У мене був невеликий спогад, коли подзвонили з банку, і я сказала: "я думаю, що це була я — вибачте". Як правило, Uber дозволяє поїздку заздалегідь, але нещодавно вони зупинили його, тому мені пощастило. Я пам'ятаю, коли ми шукали, ми сказали: "О, ми візьмемо комфортний". Він дорожче-XL".

Uber

У Uber заявили, що в даному випадку «успішно здійснених поїздок» не було, і заявили, що проводять подальше розслідування, щоб встановити, що сталося.