Британський прем'єр-міністр Борис Джонсон заговорив про можливу термінову поїздку до Києва, яка повинна продемонструвати підтримку Україні у війні проти Росії. Про це повідомляє видання Daily Mail.

За даними журналістів, Джонсон звернувся до чиновників з проханням вивчити те, наскільки практичною і доцільною є можлива поїздка в українську столицю. Метою поїздки називають переговори з президентом Володимиром Зеленським.

Разом з тим, співробітники Служби безпеки британського прем'єра побоюються його можливої поїздки до Києва. Однак Джонсон "все одно має намір зробити спробу, якщо це зможе щось змінити».

Боріс Джонсон. Фото: YouTube

«Якщо відкинути міркування безпеки, які дуже значні, питання полягає в тому, чи зможете ви домогтися чогось більшого при особистому візиті, чи це буде це просто демонстрація солідарності, і чи достатньо цієї причини», — пише видання, цитуючи свої джерела.

Популярні новини зараз

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Показати ще

Нагадаємо, у Польщі дали жорстку відповідь на агресію Росії проти України і анонсували "дерусифікацію" економіки. Прем'єр-міністр Польщі заявив, що уряд буде працювати над тим, щоб повністю відмовитися від російських енергоносіїв.

Крім того, до Олексія Арестовича заявилася поліція з собаками, потім почалася дівчинка-цукерка: "До чого ці розпитування?"

Також, 450 гривень на людину: власникам житла, які прихистили переселенців, компенсують комунальні витрати. Українцям держава заплатить за комуналку. Для цього потрібно прийняти у себе переселенців.