Стало відомо про те, що російські окупанти, які увірвалися в Гостомель, не пошкодували навіть коней. Більшість з них згоріли живцем, можливо комусь вдалося вціліти.

Про це розповіла власниця стайні Олександра.

"Ще 5-7 коней зараз бродять між Гостомелем і Бучею. Трава вже пішла, воду вони знайдуть. Головне-щоб під обстріл не потрапили", - додала власниця стайні.

Стайня, фото: вільне джерело

Після цього вона зазначила, що до початку повномасштабної війни Росії проти України, у неї там було чимало друзів, але після такого вчинку їх армії з цим покінчено раз і назавжди.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Як тільки вона отримала фотографії обгорілих коней, відразу ж розіслала їх колишнім власникам для впізнання. Багатьма кіньми володіли діти 7-10 років... Сьогодні в їхніх сім'ях стало ще більше приводів для ненависті до окупантів.

Ферма коней, фото: newsroom.kh.ua

"Стайня-це що, військовий об'єкт? Тварі! Коней за що?! Я стайню після війни обов'язково відбудую. І коня обов'язково назву" російський корабель, йди нах*й", - підсумувала власниця.

Варто відзначити, що Гостомель одним з перших постраждав від російського вторгнення. Окупанти намагалися неодноразово захопити аеродром, щоб підібратися до Києва, але у них так і не вийшло цього зробити.

Зруйнована школа. Фото: скрін з відео

Напала Російська Федерація на Україну ще 24 лютого, практично місяць тому. Всі жителі зіткнулися з таким страшним поняттям як війна.

Нагадаємо, що Слава Камінська "охомутала" Арестовича, промінявши на нього сім'ю

Раніше повідомлялося, що Maneskin зробили боляче росіянам: вторгнення в Україну вилізло боком

Також, в Росії зупиняється єдиний завод з випуску танків: санкції торкнулися і його