Після того, як росія розв'язала в Україні війну багато українців стали на захист рідної землі. Серед них і Ярослав, який раніше працював гірничим майстром одного з підприємств Донеччини.

Зараз Ярослав – український воїн, механік-водій БМП-1 та захисник Мар’їнки, про це розповіли на фейсбук-сторінці "Операції об'єднаних сил".

Ярослав дуже досвідчений воїн, адже відслужив кілька контрактів у війську і відвоював не одну ротацію на сході України. Зараз ситуація у Мар'їнці ще складна, однак українські воїни докладають всіх зусиль аби звільнити місто від російських окупантів.

Скріншот допису у фейсбук

"Ситуація на нашій ділянці фронту дуже складна, ворог постійно підтягує нові резерви та ми їх відразу знищуємо. Окупант хоче знищити нашу оборону, весь час наступає. По нам працюють танки, БМП, САУ, "Гради", авіація. Ми маневруємо і наносимо удари у відповідь", - зазначив він.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Захисник запевняє, що разом з побратимами докладе усі свої сили та вміння, аби втримати місто і знищити якомога більше російських загарбників.

"Зараз ми трохи переведемо подих, заправимось, поповнимо боєкомплект – і знову в бій. Сину, дружині, колегам на шахті хочу сказати єдине: ми обов’язково переможемо, все буде Україна!", - зізнався він.

Нагадаємо, Віталій Кім пояснив, чому українці почали так часто чути сирени: "Орки почали обстрілювати з кораблів". Віталій Кім повідомив про нічну атаку орків

Раніше Знай писав, путін намагається втягнути у війну з Україною білоруських військових: обіцяє гроші і навчання в російських вишах. Росія намагається поповнити ряди своєї армії.

Також Знай писав, протитанкіст ЗСУ Ігор особисто захотів знищувати сотні техніки окупанта: "Я фанат Стугни"