У тимчасово окупованому російською армією Бердянську знищено великий десантний корабель армії противника.

Про це на фейсбук-сторінці повідомила пресслужба ВМС ЗС України.

Так, стало відомо, що у тимчасово окупованому Бердянську потонув один російський корабель. Це десантне судно, яке мало назву "Орск".

Знищений корабель, фото: ВМС ЗС України

"Доброго ранку ми з України! В захопленому рф порту Бердянськ знищено великий десантний корабель "Орск" чорноморського флоту окупантів. Слава Україні!", - сказано у повідомленні.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Як зазначили у соцмережах окрім знищеного десантного корабля "Орск" ще палають два, але намагаються втекти. До того ж українська армія змогла знищити склад із боєприпасами та паливом окупанта.

Як зазначила заступник Міністра оборони Ганна Маляр знищений у порту біля Бердянська ворожий корабель міг перевозити до 20 танків, 45 БТРів та 400 десантників.

Варто нагадати, що про те, що російські окупанти зайшли до Бердянська та зайняли всі адміністративні будівлі міста, стало відомо 27 лютого. Однак прості містяни почали чинити супротив ворогу, вони регулярно виходять на акції протесту проти окупації. 20 березня учасників акції почали бити та затримувати.

Нагадаємо, російські пропагандисти приписали собі перемогу ЗСУ і зганьбилися:"хоч би свастику затерли". Черговий конфуз від російських пропагандистів дуже повеселив мережу

Раніше Знай писав, Дмитро Пєсков захотів позбутися всієї Росії, пояснюючи війну з Україною. Пєсков обмовився, що рішення про "спецоперацію" прийняли, щоб позбутися всієї Росії

Також Знай повідомляв, Путін намагається втягнути у війну з Україною білоруських військових: обіцяє гроші і навчання в російських ВУЗах.