Генеральний штаб ЗСУ оприлюднив оперативну інформацію щодо россійсського вторнення станом на 06:00 25 березня. Під час тридцятої доби героїчного протистояння угруповання Сил оборони продовжує ведення оборонної операції на Східному, Південно-Східному та Північно-Східному напрямках.

Зазначається, що ведеться стійка оборона операція на Донецькому, Слобожанському та частині Таврійського напрямків, українські військові не допускають прориву противника.

Завдяки точності українських військових за минулу добу було відбито 9 ворожих атак, знищено 12 танків, близько 20 одиниць броньованої та автомобільної техніки і 9 артилерійських систем. Противник втратив понад 200 військовослужбовців.

Збитий вертоліт Ка-52, фото УНІАН

Підрозділами протиповітряної оборони збито 2 літаки та 2 БПЛА ворога. А Повітряні Сили ЗСУ за добу змогли уразити шість цілей противника. Зокрема, збито один літак, один БПЛА та 4 крилаті ракети.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

На Волині основні зусилля сил оборони зосереджуються на прикритті державного кордону. На Сіверщині продовжується ведення оборонної операції. Військові тримають місто Чернігів та стримують просування противника у напрямку Києва.

У Києві українські захисники продовжують відбивати наступ противника, а на Півдні продовжується ведення оборонної операції, проводиться стабілізаційна операція.

"Російські терористичні війська продовжують вести бойові дії, свідомо порушуючи норми міжнародного гуманітарного права та правила ведення війни. Вірте у Збройні Сили України! Зберігайте спокій! Слава Україні!", - зазначили у Генштабі.

Нагадаємо, ЗСУ відправили до Кобзона черговий винищувач над Харковом: скоро літати на мітлах будуть

Раніше Знай писав, мінус 40 окупантів, танки і БМП: ЗСУ розгромили ворога під Києвом і відбили ще один населений пункт

Також Знай повідомляв, канадський снайпер Валі показав зброю, яку підготував для російських нелюдів: бояться тепер новин про нього