Відчувши біль у грудях і запаморочення під час доставки по Вігану, водій Amazon Ніл Мартін, 46 років з Прескота, стверджує, що його субпідрядник сказав йому, що він повинен закінчити свій маршрут.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Водій служби доставки Amazon з Прескота сказав, що начальник агентства з працевлаштування сказав йому закінчити свою зміну після того, як у нього з'явилися симптоми, які виявилися серцевим нападом.

46-річний Ніл Мартін почав відчувати біль у грудях, запаморочення і холодний піт, коли близько 14:00 відправився по маршруту доставки по Вігану, забравши доставку зі складу Ноуслі Amazon.

Батько двох дітей, що працює по субпідряду з Amazon через агентство Deva Logistics, намагався зателефонувати Діві після того, як вирішив лягти в лікарню і пройти обстеження, повідомляє Liverpool ECHO.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Не отримавши відповіді, Ніл відправив текстове повідомлення, що пояснює його скрутне становище. Він читав: "Приятель, ти можеш зателефонувати мені, У мене болі в грудях і запаморочення, мені потрібно піти і перевіритися".

Ніл

Ніл розповів: "У мене почалися болі в грудях, запаморочення і пітливість. Я ігнорував це хвилину або дві, але почав думати, що ні, це неправильно. Тому я зупинився і подзвонив в офіс, але там пролунав дзвінок, тому я написав на робочий номер мобільного телефону, що у мене болі в грудях, і менеджер передзвонив мені. Я запитав, чи може хто-небудь прийти і забрати мої посилки, тому що я хотів піти в лікарню. Мені сказали, що хтось може прийти і взяти у мене половину маршруту, але більше вони нічого зробити не можуть".

Представник Deva сказав, що компанія направила водія для допомоги і вважає, що Ніл був звільнений від усіх своїх посилок.

Замість цього Ніл сказав, що у нього немає іншого вибору, окрім як продовжити маршрут.

Незважаючи на свої тривожні симптоми, Ніл продовжив свою зміну і кинув фургон назад в депо близько 18:30, через кілька годин після появи симптомів.

Ніл

Він повернувся додому і відразу ж відправився у відділення невідкладної допомоги в лікарні Вістон в Прескоті. Лікарі швидко встановили, що щось не так, і Ніл каже, що його пульс становив близько 320 ударів на хвилину, а не звичайні 85.

Ніл залишався в стаціонарі протягом наступних 10 днів, де він пройшов велике обстеження, включаючи ангіограму, і йому дали ліки, щоб тримати його серцевий ритм під контролем. Після стабілізації його перевели в Ліверпульську лікарню серця і грудної клітини для МРТ-сканування, перш ніж відпустили додому, щоб одужати.

Ніл сказав: "Лікарі сказали мені, що у мене вже був серцевий напад, і запитали мене, чому я так довго чекав, перш ніж увійти. Мені було противно. Це змусило мене відчути, що доставка посилок важливіша за моє здоров'я. Я не звинувачую їх у тому, що у мене стався серцевий напад, але я відчуваю, що міг померти на цій дорозі, і їм було все одно".