Публікація понад 1500 сторінок документів проливає світло на роботу секретної програми Пентагону, яка п'ять років вивчала НЛО, інопланетян і майбутнє в космосі.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Згідно з документами, опублікованими Пентагоном, технології подорожей у часі та антигравітації можуть бути доступні людині і можуть допомогти нам відвідати інші світи.

1500 файлів проливають світло на Advanced Aviation Threat Identification Program (AATIP), яка була секретною програмою Пентагону по НЛО.

Їх звільнення відбулося після чотирирічної судової тяганини після запиту The Sun Online Про свободу інформації.

Популярні новини зараз

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

В одному з документів розглядається, як антигравітаційна технологія може використовуватися для створення літаків і космічних кораблів, і говориться, що «ефекти можуть бути реалізовані шляхом маніпулювання простором-часом».

Час

Існує також погляд на те, як «керувати гравітацією», і звіт говорить: «Можливо, можна буде створити екзотичні явища, такі як подорожі зі швидкістю, що перевищує швидкість світла... і машини часу».

Він додає, що "червоточини" в просторі-часі можна використовувати для міжзоряних подорожей.

Документи, які The Sun назвала "бомбу, що розірвала", були оприлюднені розвідувальним управлінням Міністерства оборони США.

Вони включають в себе плани по відправці декількох космічних кораблів, пілотованих одним пілотом, для "колонізації" глибокого космосу, а також дослідження того, як люди можуть керувати роботами за допомогою свого розуму.

Пентагон

Він показує, що одна людина може керувати не більше ніж чотирма космічними кораблями в ході місії, але він показує, чи можна розвинути наш мозок, щоб поліпшити це.

AATIP працював протягом п'яти років, починаючи з 2007 року, і його очолював Луїс Елізондо, який вважає, що існування НЛО «доведено поза всякими розумних сумнівів».

В іншому місці доповіді розглядається, як ракети і космічні кораблі з ядерними двигунами дозволять нам "наводити мости" над шарами крижаних об'єктів, що оточують Сонце, щоб знаходити інші планети, схожі на Землю.

Інший світ

Також в документах є інформація про те, як ми можемо спілкуватися з інопланетянами, а також дослідження про вплив на здоров'я людей, які зіткнулися з інопланетянами або побачили НЛО.

Хоча проект в даний час згорнуто, керівники Пентагону в минулому році визнали, що з 2004 року від військових пілотів надійшло близько 150 повідомлень про НЛО.