З колишнього президента України Петра Порошенка зняли заборону на виїзд за кордон.

Про це повідомив адвокат п'ятого президента Ігор Головань.

"Термін запобіжного заходу закінчився. Ніякого запобіжного заходу щодо нього не діє", - повідомив Ігор Головань.

Петро Порошенко, instagram.com/petroporoshenko

За словами Ігоря Голованя, на даний момент відносно екс-президента Порошенка немає ніяких обмежень. До того ж він не став уточнювати, чи забрав Порошенко свої закордонні паспорти.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

Варто зазначити, що раніше Печерський районний суд Києва заборонив Петру Порошенку виїжджати за кордон. Він був зобов'язаний прибувати на кожну вимогу до суду, до прокурора і слідчого, не залишати Київ і Київську область без відповідного дозволу. До того ж Порошенко здав чотири закордонні паспорти і дипломатичний паспорт.

Петро Порошенко, скріншот YouTube

Раніше радник керівника офісу Президента Олексій Арестович звинуватив екс-президента Петра Порошенка у створенні однієї з причин повномасштабного вторгнення військ РФ в Україну - закріплення в Конституції курсу на членство в НАТО.

Нагадавши, притулок Порошенка, розширення НАТО, невизнання "ЛДНР": головна із заяв Путіна і Макрона після п'ятигодинної зустрічі

Раніше Знай писав, міст зі шлагбаумом, електричні стовпи та охорона: як зараз виглядає дача колишнього президента Віктора Ющенка в Карпатах, фото

Також Знай повідомляв, Порошенко на війні не показав себе ні полководцем, ні гетьманом, Андрій Білецький його безпосереднього попередника з точки зору обороноздатності країни.