У вівторок, 12 квітня службі безпеки України вдалося затримала кума путіна Віктора Медведчука, який втік з початку повномасштабної війни, яку розв'язала росія з-під домашнього арешту.

Після цієї новини у мережі з'явилося чимало мемів та приколів з нагоди затримання Медведчука.

Реакція соцмереж на затримання Медведчука

Умільці прифотошопили до світлини з його затриманням Лукашенка з його знаменитою вже фразою: "А я зараз вам показу звідки на Білорусь готувався напад, і якби за шість годин до операції не був нанесений запобіжний удар по позиціях. Чотири позиції, я зараз покажу, карти привіз".

Реакція соцмереж на затримання Медведчука

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

Також опублікували його фото з написом: "Ало, вова. Я в полоні, забери мене якось". Окрім цього знімок з його затриманням також прифотошопили до президента Зеленського та його команди.

Реакція соцмереж на затримання Медведчука

Реакція соцмереж на затримання Медведчука

Не оминули користувачі мережі й теми Василя Сутса, тому помістили йому в руки книгу "Справа Василя Стуса" авторства Вахтанга Кіпліані. У мережі також обсміяли недавній конфуз з головою полтавської ОВА Дмитром Луніним, який разом з повідомленням про відбій повітряної тривоги, опублікував зайве фото з галереї.

Реакція соцмереж на затримання Медведчука

Варто нагадати, 18 березня Личаківський районний суд Львова заочно арештував Медведчука, який зник після повномасштабного вторгнення росії в Україну. Народного депутата від ОПЗЖ і кума путіна підозрюють у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації.

Нагадаємо, гола дівчина замість відбою тривоги: глава Полтавської ОВА Лунін потрапив у пікантну ситуацію з оголеною

Раніше Знай писав, російські окупанти готують" живий щит " перед битвою за Донбас: повертають з Росії евакуйованих

Також Знай повідомляв, Українка, ховаючись у погребі, розчула шок окупантів через Nutella і ноутбуки у кожного: армія дикунів