Відома українська письменниця Лариса Ніцой вказала на головний недолік практично всіх українців - негатив. Вона зазначила, що українці роками привчалися до негативу через телевізор і з цим потрібно боротися. Про це вона розповіла на своїй сторінці в facebook.

Лариса Ніцой заявила, що українці не вміють радіти хорошим новинам, ні загрузли в негативі, до якого роками їх привчав телевізор. Вона зазначила, що народу потрібно виправлятися і вчитися сприймати як погане, так і хороше.

Лариса Ніцой, фото з фейсбук

" Як тільки надходить добра новина - одразу її треба закаламутити поганою новиною. Ми нація негативістів. Нам усе погано. Так не можна. Коріння цього негативізму - з ящика. Ящик прочищав мізки не лише московському кодлу. У нас це діяло інакше. Телевізор роками привчав українців до негативізму. Все хороше треба розкритикувати і розмазати. Врешті сталося те, що сталося. Нам лише погані новини подавай, бо від поганих новин адреналін скаче ого-го. А це як наркотик. Нам треба переформатовуватися. Треба навчитися добрі новини сприймати як добрі, хоч і складно це робити на тлі трагедії з Маріупольськими захисниками. А сумні новини - як сумні", - написала Ніцой.

Раніше Знай писав, Надя Дорофєєва вразила потужним виконанням Гімну України на польському стадіоні: це варто почути.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Також ми писали, Маша Єфросиніна обрізала всі контакти з росіянами після жахливого випадку - це на голову не налазить: "До кінця днів"

Нагадаємо, Ігор Ласточкін показав майбутнє росіян без нових фільмів: "Вирішив вдарити себе каменем".