Стало відомо про те, що суд заарештував ще 152 об'єкти майна сім'ї Віктора Медведчука. Це десятки будинків, автомобілів, та інших дорогоцінних речей.

Про це передавати у Державному бюро розслідувань.

Личаківський районний суд міста Львів заарештував 154 об'єкти рухомого та нерухомого майна олігарха Віктора Медведчука. Записано воно як на його дружину, так і на дружину Оксану Марченко.

Будинок Віктора Медведчука, фото: вільне джерело

Під арештом опинилися: 30 земельних ділянок, 32 квартири, 23 будинки, 17 паркувальних місць, а також яхта і автопарк з 26-і люксових автомобілів.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Частки подружжя в статутних капіталах 25 компаній також потрапили під арешт. Розкішне життя для них закінчилося раз і назавжди, і тепер все награбоване служитиме на благо українського народу.

яхта Віктора Медведчука

Варто відзначити, що Віктор Медведчук втік з домашнього арешту 27 лютого, через кілька днів після повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну. Більше місяця його розшукували по всій країні, і ось, знайшовся.

Віктор Медведчук

Він у формі ЗСУ намагався покинути Київську область, але, нічого не вийшло. Правоохоронні органи швидко знайшли Віктора Медведчука і заарештували.

Віктор Медведчук

Після цього його дружина Оксана Марченко почала записувати звернення до світових лідерів, серед яких і Володимир Зеленський, де зажадала негайно відпустити олігарха. За її словами, він завжди прагнув миру, і не заслуговує арешту.

Нагадаємо, що травесті-діва Монро розповіла, за допомогою чого змінила зовнішність Оксана Марченко

Раніше повідомлялося, що Вова Остапчук перебив Марченка, що ридає через затриманого Медведчука

Також, Дмитро Медведєв перейнявся долею Медведчука, поки Путін мовчить, і пригрозив українській владі