Відома письменниця, активістка та популяризатор української мови Лариса Ніцой вирішила висловитися стосовно українських політиків, які стали популярні серед громадян останні два місяці.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої він є. Регулярно письменниця висловлює свою думку на ті, чи інші події в Україні.

Цього разу вона вирішила пройтися по таким політикам, як Олексій Арестович і Віталій Кім. Вони за останні два місяці стали справжніми секс-символами для українок, але, є одне але, на думку жінки.

"А ви помітили однаковий смак і однакову стратегію у піарників, які призначили Арестовича і Кіма секс-символами для українських жінок? Стратегія: обидва, Арестович і Кім, російськомовні. Тобто мужні та україномовні не можуть бути секс-символами в українських жінок. Ну звiсно..." - йдеться в повідомленні під постом.

Лариса Ніцой, фото: скріншот

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Лариса Ніцой зазначила, що піарники вкрай примітивні, і все це очевидно.

Варто відзначити, що Віталій Кім і Олексій Арестович дійсно останні кілька місяців дуже активні в політичній індустрії. Вони регулярно заспокоюють українців, за це і полюбилися громадянам.

Лариса Ніцой, фото з фейсбук

При цьому, висловлюються вони як українською, так і російською мовами. Саме це і стало причиною невдоволення Лариси Ніцой.

Нагадаємо, що Лариса Ніцой навчила правильно радіти затриманню зрадників

Раніше повідомлялося, що Лариса Ніцой опинилася під загрозою, але боятися навіть не подумала

Також, Лариса Ніцой опинилася під загрозою, але боятися навіть не подумала