Двом співробітникам Twelve Twenty Five в Норт-Шилдс довелося схопити 40-річну Ліндсі Кларк за ноги і витягнути її зі скрутного становища після того, як вона потягнулася за пальто.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Жінка, яка насолоджувалася просекко, застрягла догори ногами за диваном шикарного ресторану, коли вона потягнулася вниз.

Двом співробітникам Twelve Twenty Five в Норт-Шилдс довелося схопити 40-річну Ліндсі Кларк за ноги і витягнути її з делікатної ситуації.

Вона була відсутня, святкуючи день народження своєї подруги Джулі Джексон, і весь інцидент, на жаль для "приниженої" Ліндсі, був знятий на камеру.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Ліндсі Кларк

Вона сказала: "Я потягнулася, щоб взяти куртку мого друга, і вона зісковзнула далі до підлоги, і я йшла з нею, поки не застрягла в дірі. Мені довелося попросити двох співробітників витягнути мене. Я не могла виштовхнути себе з-за свого становища. Можливо, зі мною все було б в порядку, якби я була трохи стрункішою, але я застрягла. Звичайно, мої друзі були там, щоб зняти це. У барі поділилися цим на своїй сторінці в Facebook, так що вони не могли подумати, що все настільки погано".

Ноги Ліндсі Кларк

Ліндсі, яка випила "багато просекко" зі своїми приятелями, виглядає неймовірно збентеженою, коли її витягують з ями.

"У мене синці на грудях і животі, де я застрягла, і подряпини на ногах, так як спинка дивана була зроблена з дерева. Це було принизливо, але це не зіпсувало мені ніч, всі і так знають, що я така", — сказала вона.

Ліндсі Кларк

Співробітник служби підтримки Джулі з Ньюкасла сказала: "Ми святкували мій день народження. Ми пили всі сорти, але багато просекко. Куртка мого друга впала за диван, тому Ліндсі потягнулася за нею і впала за диван".