Парламенти Естонії та Латвії визнали, що дії російських окупантів в Україні - це геноцид українського народу. Про це повідомляють на сайті парламенту Естонії та на сайті Сейму Латвії.

Російські окупанти здійснювали страшні злочини на території України. Прикладом їх звірств є Буча, Ірпінь, Маріуполь і ряд інших населених пунктів, де цілеспрямовано розстрілювали мирних людей цілими сім'ями. Репресії проти українців тривають і зараз на територіях, які контролюють загарбник. Те, що відбувається в Україні вже багато країн називають прямо - геноцидом, а деякі держави вже офіційно визнали це.

Буча. Фото: скрін youtube

Так, парламенти Естонії та Латвії визнали геноцид українського народу. У заяві Естонії йдеться, що Росія вчинила акти геноциду і масові звірства щодо мирного населення на тимчасово окупованих територіях.

Маріуполь, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз

Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Латвія також зазначила, що докази показують, що російська армія своїми численними злочинами здійснює геноцид українців.

Раніше інформаційний портал Знай писав, у США не злякалися російської балістичної ракети, Пентагон прокоментував її запуск: "Ми не вважали це загрозою".

Також ми писали, пропагандисти показали "щасливе життя" в Херсоні, проілюструвавши кадрами з російського міста: "А я думав в Єйську живу".

Крім того, наш портал інформував, розпуск Ради, скасування депутатської недоторканності, коронавірус і війна: 3 роки президентства Володимира Зеленського, якими вони були.