Росія почала знищувати все українське задовго до вторгнення: що таке культурна війна і як вона велася

Росія завжди працювала над знищенням української мови і культури. Так, наприклад російські книги домінували на українському ринку до 2014 року. Потім їх почали частково бойкотувати, а в 2016 році Верховна Рада частково заборонила ввозити книги з рф. Втім, незважаючи на санкції книги з'являлися на полицях книжкових магазинів у вигляді контрабанди.

Українці. Фото: скрін youtube

"Трагедія": Надя Дорофєєва без макіяжу розповіла про її найсумніший день народження в житті

Талановита і успішна українська виконавиця, підопічна Потапа Надя Дорофєєва дала відверте інтерв'ю і розповіла українцям про плани на свій день народження. Варто відзначити, що Надя Дорофєєва відмінно говорить українською мовою. Численні українці акцентували на цьому увагу.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Надя Дорофєєва. Фото: Instagram

Улюбленець українців Віталій Кім дізнався, коли генерали рф закінчать війну в Україні: мета проста

Віталій Кім став для українців одним з героїв цієї війни. Заспокійливі відео людини в гарному настрої підбадьорювали і заспокоювали в важкі перші хвилини повномасштабного вторгнення, коли люди були в паніці, і не знали, що робити, і чого очікувати. На каналі Україна 24 журналістка попросила Віталія Кіма прокоментувати ситуацію в Миколаєві і висловити припущення що думають російські генерали щодо війни в Україні.

Віталій Кім, скріншот

Путін всю зустріч з Шойгу сидів, вчепившись у стіл - причини знайдені, йому боляче

Глава Кремля Володимир Путін зустрівся з Міністром оборони Сергієм Шойгу, який відзвітував про ситуацію в Маріуполі. У соцмережах помітили, що під час всієї зустрічі Путін сидів у неприродній позі, вхопившись рукою за стіл і не відпускаючи його.

владимир путин, фото: скриншот из видео

Кабмін змінив умови отримання допомоги біженцям-платитимуть не всім

Минуло майже два місяці з початку вторгнення, і зони бойових дій локалізувалися в деяких регіонах країни. Таким чином на більшій частині території проживати стало безпечніше, адже прямих бойових дій там не відбувається. Враховуючи цей уряд прийняти нова постанова № 457 "Про підтримку окремих категорій населення, яке постраждало у зв'язку з військовою агресією Російської Федерації проти України".

200 українських біженців в очікуванні притулку в США, фото: CNN.