У росії, в місті Санкт-Петербурзі, стався вибух. Невідомий пристрій здетонувало в житловому будинку на сходовому майданчику.

Пристрій вибухнув у дев'ятиповерховому будинку, на сходовому майданчику між сьомим і восьмим поверхами. Пожежі, як стверджується, не сталося, проте пошкоджені двері ліфта і вибиті шибки в під'їзді. За інформацією російських ЗМІ, 66 людей евакуювали, постраждалих через вибух немає.

Про це розповіли в російському виданні "fontankа". Про вибух повідомили 25 квітня, а стався він близько 3 ночі. За попередньою інформацією, невідомий зайшов у під'їзд будинку, щось поклав на сходовий майданчик, після чого і пролунав звук вибуху.

Вибух у житловому будинку Санкт-Петербурга

Офіційно російська влада поки не прокоментувала інцидент, але деякі джерела припускають, що вона може звинуватити в цьому Україну, щоб виправдати мобілізацію в країні, з метою додати "сил" в кровопролитній війні.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Українські ЗМІ вже реагувати на цю новину, називаючи цей інцидент "тренуванням" теракту спецслужб Росії.

"Саме з підривів будинків у Москві й інших містах у 1999 році почалося нагнітання істерії і виправдання другої чеченської війни", - написали в Telegram-каналі "Захід України".

Нагадаємо, російські окупанти вирішили "націоналізувати" українське зерно: крадуть і вивозять до Криму

Як повідомляв Знай.uа, у путіна помітили черговий "ляп" - навіть до церкви нормально сходити не може: зганьбили богослужіння на Великдень

Також портал Знай.uа писав, що росіяни влаштували тисняву на Великдень - в надії отримати кульове святе яйце, а руки в крові