Ще в березні місяці Президент Володимир Зеленський анонсував нові виплати в розмірі 6,5 тисячі гривень для українців, які втратили роботу через початок військових дій з рф. Глава держави дотримав свого слова і гроші приходили на рахунок, проте не всі отримали обіцяну фінансову допомогу.

У "Приватбанку" вирішили відповісти на питання своїх клієнтів про те, чому ж державні виплати по сьогоднішній день деяким не нарахували. Коментар залишили на сайті Мінфіну.

За словами працівників банку, так сталося через те, що в Міністерстві економіки, яке відповідальне за виплату фінансової допомоги, перевели не всі гроші.

"Банк є одержувачем коштів від Міністерства економіки і здійснює зарахування на карту одразу, щойно гроші надходять на рахунки банку. Міністерство економіки є розпорядником державних коштів, що відповідає за нарахування коштів на зазначені рахунки користувачів", – йдеться в повідомленні.

Скрін, відео YouTube ПриватБанк

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Варто нагадати, хто може розраховувати на виплату в розмірі 6,5 тисячі гривень:

  • Чинні ФОП 1-4 групи, які сплатили ЄСВ за IV квартал 2021 року або в цілому за минулий рік.
  • Усі наймані працівники, за яких сплатили ЄСВ за IV квартал 2021 року або в цілому за минулий рік – крім працівників бюджетних установ, фондів загальнообов'язкового державного страхування та Державної служби.

Також варто уточнити, на жителів яких регіонів поширюється можливість отримати гроші: Чернігівська, Сумська, Харківська, Херсонська, Миколаївська, Запорізька, Донецька, Луганська, Житомирська, Одеська, Волинська, Київська області та Київ.

Українці. Фото: скріншот youtube

Нагадаємо, в Україні хочуть впровадити візовий режим для громадян рф: вже прийшли до Володимира Зеленського

Як повідомляв Знай.uа, екстрасенс Макс Гордєєв розповів, чи буде ядерна війна: "Ми втратили віру"

Також портал Знай.uа писав, що пільгове ввезення автомобілів в Україну: кількість пунктів пропуску скоротили, список діючих