Відомий російський пропагандист Володимир Соловйов придумав нову небилицю про українського президента Володимира Зеленського. Сказав, що свого часу той намагався влаштуватися на російське телебачення.

Це показали на пропагандистському телебаченні, і в такий спосіб журналіст, якщо його можна так назвати, прокоментував "замах на нього".

Володимир Соловйов зазначає, що свого часу український президент намагався стати ведучим на телеканалі Росія-1, однак, "не вистачило таланту".

"Задоволені, європейці? Ну як, нацики, торжествуете? Або ви як завжди зробите вигляд, що ми все це самі придумали? Вам же брехати, як дихати. Це досить кумедна історія - колись Зеленський намагався влаштуватися на наш канал ведучим. Не вистачило таланту, так. Максимум на що вистачило - бути президентом бандерівської держави" - розповів казок Володимир Соловйов.

Володимир Соловйов, скріншот

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Варто відзначити, що незадовго до цього з'явилася інформація про те, що в Росії були затримані "неонацисти, що готували вбивство" Володимира Соловйова. За словами президента Путіна і служб ФСБ вони вже були затримані. Звичайно ж, у всьому звинуватили українську сторону, адже інакше і бути не може.

"Члени злочинної групи дають свідчення про підготовку вбивства Соловйова, після якого вони планували сховатися за кордоном", - заявили в ФСБ.

Соловйов. Фото: Youtube

Нагадаємо, що в Росії затримали "неонацистів", які бажали вбити Соловйова, але в СБУ лише посміялися

Раніше повідомлялося, що еропагандист Володимир Соловйов вирішив піти з війною на всю Європу

Також, хто може замінити Путіна на посаді президента: у Росії назвали ім'я