Вантажівка, яка перевозила 50 порожніх діжок і три піддони сидру в пляшках, загорілася в результаті інциденту. На щастя, ніхто не постраждав, незважаючи на хаотичні сцени.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Виробник сидру Weston's виступив із заявою після того, як одна з його вантажівок потрапила у велику пожежу на автомагістралі M5 недалеко від Брістоля.

Драматичні фотографії з місця події біля розв'язки 20 на Клеведон показують, що автомобіль охоплений вогненною кулею.

Вантажівка, що перевозила 50 порожніх діжок і три піддони з сидром в пляшках, загорілася відразу після 13:00.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Пожежа на дорозі

Поліція підтвердила, що в інциденті з Вестоном ніхто не постраждав, заявивши, що вона вжила заходів для того, щоб водій благополучно доставили додому.

Причина загоряння в даний час невідома, але вогонь вже загашений.

Дерріл Хінксман, керівник відділу розвитку бізнесу Weston's Cider, сказав: "Так, один з наших автомобілів загорівся пару годин тому на M5 біля з'їзду на Клеведон. На щастя, водій не постраждав, і, наскільки нам відомо, немає повідомлень про будь-які інші травми, в даний час ми вживаємо заходів, щоб доставити водія додому. Це досить новий автомобіль, і на даний момент ми поняття не маємо про причину інциденту".

Пожежа на дорозі

Є повідомлення про багатокілометровий трафік на M5 з більш ніж восьмимильним заднім ходом між розв'язками 20 і 19, що наближаються до Брістоля.

Highways England повідомила в оновленні о 16:30: "Смуга 3 (з 4) також знову відкрилася після місця спалаху HGV на півночі M5 між J20 Clevdon і J19 Bristol, смуги 1 і 2 залишаються закритими".

В даний час пробки на підході складають близько 8,8 миль, що додає не менше 60 хвилин до звичайного часу в дорозі.

Пожежа на дорозі

Представник поліції Avon & Somerset сказав: "В даний час перекрита дорога M5 в північному напрямку від перехрестя 20 (Кліведон) до перехрестя 19 (Портісхед) через загоряння автомобіля. Повідомлень про травми немає".