Укрзалізниця призначає новий потяг, який курсуватиме з Києва до польського міста Хелм. Новий маршрут запрацює вже з 1 травня.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Укрзалізниці.

Зазначається, що потяг №23/24 сполученням Київ — Хелм відправлятиметься з української столиці о 22:49 та прибуватиме до польського міста Хелм об 11:30. Варто зазначити, що у зворотному напрямку поїзд відправлятиметься з 2 травня о 16:05 та прибуватиме до Києва о 07:29.

Укрзалізниця, фото: Facebook

Для зручності українців буде організоване пряме сполучення до Варшави, тому прибувши до Хелму пасажири можуть пересісти та дістатися до столиці Польщі.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

"Для зручності пасажирів по станції Хелм організоване хабове сполучення з Варшавою: пасажири, які прибувають до Хелма, можуть швидко пересісти на поїзд до Варшави, який відправляється о 13:11 та прибуває до Варшави о 16:11", - сказано у повідомленні Укрзалізниці.

Варто зазначити, що аналогічний маршрут можливий і в зворотному напрямку: з Варшави поїзд польської залізниці вирушає о 12:18 і прибуває до Хелма о 15:31, що дає пасажирам достатньо часу для зручної пересадки на поїзд з Хелма до Києва.

В Укрзалізниці подякували своїм польським колегам за співпрацю у такий важкий для країни час.

Нагадаємо, Укрзалізниця зробила евакуаційні рейси безкоштовними: будуть вивозити людей з гарячих точок, список маршрутів

Раніше Знай писав, Укрзалізниця запускає для киян повноцінний кільцевий маршрут електрички, розклад руху та ціни

Також Знай повідомляв, Укрзалізниця націоналізує понад 15 тисяч російських вагонів - працюватимуть на благо української економіки