Правоохоронці провели обшуки в домробітниці Віктора Медведчука і були трохи здивовані рівнем її достатку. Так, у жінки вилучили майже півмільйона доларів і десятки тисяч євро. Про це на своїй сторінці в соцмережі facebook повідомила генеральний прокурор Ірина Венедиктова.

В ході обшуків у домробітниці Віктора Медведчука правоохоронці виявили велику суму грошей в різних валютах. Так, у жінки було вилучено майже півмільйона доларів і 87 тисяч євро.

Віктор медведчук. Youtube

"В ході розслідування кримінального провадження за ч.4 ст. 110-2 КК України (фінансування дій, скоєних з метою насильницької зміни або повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України) у домробітниці провели санкціонований судом обшук і вилучили 467 тисяч доларів США і 87 тисяч євро", - повідомила Ірина Венедиктова.

Скрін facebook

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Варто нагадати, що Віктор Медведчук зараз затриманий. Він був спійманий СБУ при спробі покинути Україну. Російській стороні офіційно пропонувалося обміняти його на українських військовополонених, але в Кремлі на пропозицію не відповіли.

Раніше Знай писав, село в Київській області пішло під воду після початку російської агресії: місцеві були змушені прорвати дамбу.

Також ми писали, російські окупанти можуть продовжити завдавати ударів по Україні з кораблів.

Нагадаємо, прокуратура показала 10 ідентифікованих рашистів, які катували мирних жителів у Бучі - імена та фото.