Відомий український політолог Юрій Романенко пояснив, чому в Україні утворився дефіцит автомобільного палива. Про це він розповів у своєму telegram-каналі.

Юрій Романенко опублікував знімок, на якому, як він зазначив, стоять цистерни на виїзд. Черга близько 20-30 кілометрів, тому фури стоять тиждень у черзі. Він розкритикував митницю і всіх профільних чиновників, які не можуть організувати пріоритетний виїзд і в'їзд цистерн.

АЗС. Фото: скріншот youtube

"Шкідництво! Раніше за це розстріляли б керівника митниці, начальників митниці, міністра інфраструктури, всіх профільних чиновників, які не можуть організувати пріоритетний виїзд і в'їзд цистерн в Україну. Невже складно зробити окремий коридор для цистерн з паливом?",- зазначив політолог.

Юрій Романенко, фото: скріншот

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Також політолог додав, що не були побудовані нові переходи через кордон, що в умовах війни допомогло б Україні швидше отримувати і гумдопомогу, і пропускати автомобілі з паливом.

"Ці переходи не були побудовані, а старі переходи не були розширені. І вишенька на торті. Держава за цими кредитами ЄС платить відсотки. Тупий саботаж, тупе шкідництво, жадібність і кричуща безвідповідальність", - додав Романенко.

Скрін telegram

Раніше Знай писав, Юрій Романенко застеріг від неоднозначної реформи: населення і бізнес відчують тиск.

Також ми писали, експерт закликає відновлювати економіку вже зараз: "Навіщо в злиднях тримати людей".

Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данилов розповів, як зброя від США змінить ситуацію на фронті: Путін підпише капітуляцію вже скоро.