У Верховній Раді зробили заяву стосовно подальшої вартості бензину: які цінники побачимо на АЗС

В Україні діє пільгове оподаткування для бензину, скасування якого відбилося б на ціні палива. Втім, скасовувати пільги поки не будуть, норму із законопроекту № 7311 про це виключили. Про це повідомив перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань податкової політики Ярослав Железняк.

АЗС, фото: скріншот з відео

Олена Зеленська показала, від кого отримала перші слова підтримки: так виглядає справжня жіноча дружба

Олена Зеленська дала інтерв'ю польському виданню "Rzeczpospolita", розповівши про ставлення до війни з боку інших перших леді Європи. Перша леді України також назвала імена тих, хто першим відгукнувся і звернувся до неї зі словами підтримки. Зокрема, перші звісточки прилетіли з Литви та Латвії.

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Володимир Зеленський, фото: Instagram

Ексгостя "Квартал 95" і Зеленського Маша Распутіна відмовилася від України, підтримавши путіна: "хлопчики гинуть, щоб я народилася"

Реальність така, що багатьом людям "за парєбрікам" важливіше їхні гроші і слова на землях путіна, а не життя людей в Україні. Однією з таких виявилася і 57-річна співачка Маша Распутіна. Вона виступала в дуетах з Кіркоровим, була запрошена на зйомки "95 кварталу". Її хіти "Гімалаї", "Грай, музикант", "Я народилася в Сибіру" і "Кружляє музика" співали всі.

Распутіна, скріншот: Youtube

Ціни на українську соняшникову олію різко зросли з початку війни

Бутильована рафінована соняшникова олія, яка експортується з України, подорожчала в середньому на 33-39% від початку російської військової агресії. Зараз його ціна становить $2-2, 25/л, передає агентство АПК-Інформ.

Соняшникова олія. Фото: Today.ua
Соняшникова олія. Фото: Today.ua

Катерина Осадча порівняла президента України з Вінстоном Черчиллем: "Ми не знали такого Зеленського"

З перших днів повномасштабного вторгнення весь світ здивувала мужність та відвага президента України Володимира Зеленського. Він відмовився від евакуації та залишився в Україні аби підтримувати громадян та робити все заради спільної перемоги.Така відвага українського лідера нагадала Осадчій дії Вінстона Черчилля, коли він боронив своїх громадян під час Другої світової війни.

Катя Осадча