Олексій Арестович з початку війни, яку розв'язала рф є потужним заспокійливим для багатьох українців.

Його спокійний голос налаштовує на умиротворення, а жваві фрази піднімають бойовий дух і дають сміливі надії на світле майбутнє.

З 2020 року Олексій Арестович обіймає посаду радника голови офісу Президента Андрія Єрмака зі стратегічних комунікацій у сфері нацбезпеки і оборони. Крім політичної кар'єри він також розвивається як блогер, причому досить успішно. Його YouTube-канал налічує близько півтора мільйона підписників.

Олексій Арестович, фото з Facebook

За час війни радник глави офісу Президента став "головним психотерапевтом країни" і секс-символом українських жінок, відібравши цей неофіційний титул у Олега Винника і заодно переманивши в свої "сіті" всіх його вовчиць.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

У чому феномен Олексія Арестовича, Новий канал разом з експертами розібрався в новому відео. Зокрема, фахівець із західної астрології Юлія Опалат дала професійну характеристику політика, яка багато чого прояснила.

Фахівець із західної астрології Юлія Опалат, фото Знай.uа

"Олексій Арестович - типовий Лев. Він лідер, публічна особистість, гарячий чоловік, адже ним керує планета Сонце. І такі сонячні властивості, як впевненість, гордість і вірність собі найяскравіше проявляються саме у цих знаків Зодіаку, - зазначила Юлія. – Сонце, в першу чергу, це про нашу самооцінку, тому всі Леви, і Олексій в тому числі, поводяться, як справжні королі. Врівноважені, спокійні, благородні... Олексій чудово демонструє на всю країну під час війни. Зазвичай організаторські та лідерські здібності приводять Львів саме в політику, а от необхідність бути на публіці і артистичні таланти – в акторську сферу. І, як ми знаємо, Олексій себе успішно реалізував у двох напрямках. Чоловіки Леви відрізняються підвищеною харизмою, привабливістю, десь навіть звабливістю, у них дуже багато прихильниць. Цікаво, що Лев Арестович переманив у свої "сіті всіх вовчиць Олега Винника. І хоча Олег теж Лев, в цьому випадку він поступився сильнішій особистості."

Нагадаємо, що Олексій Арестович розповів, яке "соціальне дно" їде до України і назавжди залишається тут.

Раніше ми повідомляли, що Олексій Арестович та Віталій Кім - все: українкам показали українських військових, яким позаздрить і Бред Пітт.