31-річна Лана Тейлор поскаржилася в Mcdonald's після того, як відкрила своє замовлення на сніданок в Mcdonald's і виявила відмітку у формі укусу на своїх картопляних оладках, але ресторан заперечує, що її їжа була підроблена.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Голодна мама відмовилася їсти свій сніданок у Mcdonald's, заявивши, що помітила «похмурий» слід у формі укусу на своєму оладці.

Лана Тейлор повинна була відвезти своїх дітей до школи минулого вівторка, коли вона зайшла в Макдональдс, щоб поснідати.

31-річна жінка сказала, що замовила сосиски McMuffin і два картопляних оладок, насміхаючись над одним по дорозі додому, перш ніж з нетерпінням сісти за свій стіл, щоб закінчити своє замовлення, повідомляє Liverpool Echo.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Лана Тейлор

Але коли вона відкрила залишилися ласощі з смаженої картоплі, вона злякалася, що хтось відірвав шматок від її їжі, і подумала, що краще не відрізати шматок, щоб з'їсти решту через «пандемію».

Лана поскаржилася в Інтернеті, але сказала, що не отримала відповіді від Mcdonald's, і з тих пір компанія заперечує, що їжа була підроблена.

Вона сказала: "Це було дійсно огидно. Я на секунду подумала: "Чи повинна я просто відрізати цей шматочок і з'їсти решту", але була пандемія. У мене є межа".

Хоча вона додала: "Може бути, якби я працювала в Mcdonald's, я могла б відкусити. Вони досить смачні".

Незважаючи на розчарування, Лана стверджує, що не була настільки роздратована, щоб повернутися, але пожартувала, що Mcdonald's «навіть допоможе вам з'їсти оладки».

Макдональдс

У Твіттері гіганта фаст-фуду вона написала: "Ой, @McDonaldsUK такі хороші. Вони навіть допомагають вам з'їсти ваші оладки. Хто не хоче оладки, від якого вже відкусили?"

Потім Лана почала свій робочий день, не поївши. Вона визнає, що, можливо, оладки зламалися до того, як їх обсмажили у фритюрі, але вона вважала, що хтось відкусив їх.