Глава УГКЦ Блаженніший Святослав сьогодні, 5 травня, святкує свій День народження. Проте у цей день він не просить нічого для себе, а лише для України та нашого народу.

На своїй сторінці в соцмережі Фейсбук Блаженніший Святослав Шевчук вчить вірян протистояти злу, яке прийшло на нашу землю з російським вторгненням 24 лютого, і підтримувати один одного.

"Покріпляймо самі себе та одні одних Божою силою, Євангельськими блаженствами, над якими ми роздумували впродовж останніх дев’яти днів. Нехай Бог довершить у нас те діло, яке Він уже розпочав. Нехай довершить і виявить у нашому українському народі перемогу над смертю, над дияволом, його слугами та ангелами, яку Він уже розпочав, вставши з гробу.", - говорить він. Блаженніший Святослав

Блаженніший Святослав, facebook.com/head.ugcc

Він також навчив українців молитви для підтримання духу та віри у перемогу. Він просить Господа благословити наш народ та військо, яке мужньо протистоїть російським окупантам.

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

"Боже, благослови Україну! Боже, благослови українське військо! Боже, покріпи нас усіх на дусі! Зішли на нас свого Святого Духа, Духа радості, у наші серця, щоб ця Твоя небесна радість була нашою непереможною силою, яка стане нашою кріпостю і поведе нас до перемоги!", - звернувся до Всевишнього глава УГКЦ. Блаженніший Святослав

Раніше Знай писав, глава УГКЦ Блаженніший Святослав заговорив про небезпеку ядерного удару: "Україна захищає світ"

Також ми писали, Блаженніший Святослав попередив про кару для тих, хто купує награбоване: "Такий народ ніколи..."

Нагадаємо, як вигнати ворога з української землі: глава УГКЦ Блаженніший Святослав вказав правильний шлях