"Укрзалізниця" анонсувала запуск нових, додаткових приміських поїздів. Напрямки опублікувала пресслужба компанії в соціальній мережі facebook.

"Укрзалізниця" повідомила клієнтів про запуск додаткових приміських поїздів, які почнуть курсувати вже з 7 травня. Компанія детально поінформувала пасажирів за напрямками та графіком курсування нових поїздів.

"Укрзалізниця", скріншот: Youtube

"Так, з 7 травня курсуватимуть поїзди за наступними маршрутами:
Носівка — Київ-Волинський (відправлення щодня о 04:44, прибуття о 07: 23);
Київ — Північна платформа) - Ніжин і назад (відправлення щодня о 08:38 і 19:29, прибуття об 11:09 і 22:13) назад, з Ніжина, відправлення щодня о 04:30 і 17:43, прибуття о 07:29 і 20:28 відповідно)", - йдеться в повідомленні компанії.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" запустила спеціальні медичні поїзди. Таких існує всього 2, але вони вже допомогли врятувати сотні життів. Відзначається, що ці поїзди здійснювали 11 рейсів фактично в зони бойових дій.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що Олексій Арестович повідомив про ослаблення заборони на виїзд чоловіків за кордон: "Щоб окремим категоріям дозволили".

Також наш портал писав, лякають салют, грім чи гучні звуки через війну, що робити: психолог Андрій Жельветро дав інструкцію для українців.

Крім того, наш портал інформував, в "Укрпошті" з'явилися пересувні відділення, які будуть доставляти посилки і пенсії: як це працює.