Зруйновані в Україні будинки будуть не просто відновлювати, а реалізовувати на їхньому місці сучасні архітектурні рішення. Про це розповів прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Так, в уряді планують не просто відновлювати зруйновані будівлі, а створювати на їх місці сучасні та енергоефективні споруди. До відновлення міст будуть залучені архітектори і будівельники з усього світу.

Денис Шмигаль. Фото: скрін youtube

"Ми будемо не просто відновлювати зруйновані будівлі. На їх місці реалізуємо сучасні архітектурні рішення, в яких будуть враховані принципи енергоефективності, безбар'єрності та інноваційності. Зруйновані українські міста стануть будівельним майданчиком світу, де архітектори і будівельники зможуть планувати і реалізовувати Сучасні містобудівні проєкти", - розповів Шмигаль.

Шмигаль зазначив, що нова економіка країни буде сконцентрована на кращих умовах для бізнесу та економічній свободі.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай інформував, що Британська розвідка пояснила, навіщо Білорусь перекинула військових до українського кордону: Путін відволікає увагу від агресії на Донбасі.

Також наш портал писав, що радник глави офісу президента України Олексій Арестович повідомив про ослаблення заборони на виїзд чоловіків за кордон: "щоб окремим категоріям дозволили".

Крім того, наш портал інформував, в "Укрпошті" з'явилися пересувні відділення, які будуть доставляти посилки і пенсії: як це працює.