Незважаючи на те, що російські окупанти вивозять українське зерно, в країні не буде дефіциту продуктів, оскільки є резерви, яких вистачить, щоб прогодувати все населення. Про це заявив заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький, інформує "Україна 24".

В Україні відбулася посівна компанія, незважаючи на війну і активні бойові дії. Втім, в окупованих регіонах загарбники крадуть зерно, вивозячи його в Росію, мабуть, з метою створити голод. Також загарбники планують "націоналізувати" майбутній урожай. На тлі цього багато українців переживають, що може настати продуктова криза. У Міністерстві агрополітики поспішили їх заспокоїти.

Посівна, скріншот: YouTube

Так, Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький заявив, що Україна зможе прогодувати всіх 40 мільйонів громадян. Він зазначив, що в країни вистачить резервів для забезпечення продовольством населення України, незважаючи на крадіжку окупантами зерна на окупованих територіях.

Скрін telegram

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Британська розвідка пояснила, навіщо Білорусь перекинула військових до українського кордону: Путін відволікає увагу від агресії на Донбасі.

Також наш портал інформував, Олексій Арестович повідомив про ослаблення заборони на виїзд чоловіків за кордон: "щоб окремим категоріям дозволили".

Крім того, наш портал повідомляв, Зелена карта, всі документи і пошук роботи: що потрібно знати українцям, які їдуть закордон, поради юриста.