Відомий український політолог Юрій Романенко показав, що на кордоні утворилися кілометрові затори з фур, які не пропускає українська сторона. Про це він повідомив у своєму telegram-каналі.

Юрій Романенко поділився роликом, на якому можна побачити кілометрові черги з фур, які везуть в Україну гуманітарну допомогу і продукти харчування. Відзначається, що фури помічені в Словаччині, рухаються в бік Ужгорода.

Юрій Романенко, скріншот з відео

За словами політолога українська сторона не пропускає фури, і це в той час, коли в країні йде війна і багато жителів потребують допомоги і продуктів. Романенко засудив митницю за те, що вони не можуть організувати оперативний проїзд для автомобілів з таким вантажем.

Скрін telegram

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

"Ось тільки що мої друзі зняли це відео. Не нім черга в Словаччині в бік Ужгорода. У фурах продукти харчування і гуманітарка. Всі кажуть, що не впускає українська сторона. Швидко попустили один бензовоз тільки. Розганяйте на х*р митницю і відправляйте на фронт. Скільки ці бл@ді будуть смоктати кров з народу?",- написав Романенко.

Раніше Знай писав, Юрій Романенко застеріг від неоднозначної реформи: населення і бізнес відчують тиск.

Також ми писали, росіяни готують репресії проти українців, що відмовляються від паспорта "ДНР": "Люди позбавлені будинків, майна і грошей".

Крім того, наш портал повідомляв, секретар РНБО Олексій Данилов розповів, як зброя від США змінить ситуацію на фронті: Путін підпише капітуляцію вже скоро.